Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

US-SRAELLAS: Ο ΑΞΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

(του Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Το φιλοπόλεμο Ισραήλ , το 'προτεκτοράτο' τους οι ΗΠΑ και η «ολίγον φιλειρηνική παρθένα» Ελλάς, διεξήγαγαν εικονική επιχείρηση για την προετοιμασία του πολέμου εναντίον του Ιράν. Πρόκειται για την άσκηση προσομοιώσεως της Ισραηλινής αεροπορίας με την συμμετοχή και του Ελληνικού συστήματος αεράμυνας , το οποίον έπαιζε το ρόλο του εχθρού. Ως γνωστόν η χώρα μας διαθέτει τα ίδια ρωσικά συστήματα αεραμύνης (SS-300) που διαθέτει το Ιράν και λέγεται ότι παρέδωσε και κωδικούς των εν λόγω συστημάτων στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα τον Απρίλιο , το Ισραήλ διεξήγαγε 5ήμερη άσκηση πολιτικής αμύνης. Τον Ιούνιο δε έστειλε 100 αεροσκάφη F-15s και F-16s, σε εικονικούς στόχους βομβαρδισμού στη χώρα μας για να προσομοιάσει την επίθεση κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν . Τα αεροσκάφη συνοδευόμενα από ανεφοδιαστικά εν πτήσει και ελικόπτερα ερεύνης και διασώσεως διήνησαν απόσταση 1400 χιλιομέτρων , όση χωρίζει το Ισραήλ από την πυρηνική εκγατάαταση Natanz στο Ιράν. Αυτά έγιναν σε πλήρη μυστικότητα από τον Ελληνικό λαό , αλλά οι πληροφορίες διέρρευσαν από τα ξένα ΜΜΕ . Η χώρα μας λοιπόν επισήμως εισήλθε στον πόλεμο κατά του Ιράν που πρόκειται να διεξαχθεί στο διάστημα μεταξύ της εκλογής του νέου προέδρου, τον προσεχή Νοέμβριο και της παραδόσεως του παλαιού τον προσεχή Ιανουάριο. Έτσι την μομφή θα καρπωθεί ο πρόεδρος Μπους, ο οποίος έχει χαρακτηρισθεί ο χειρότερος πρόεδρος των ΗΠΑ , ενώ ο νεοεκλεγόμενος πρόεδρος Ομπάμα θα παίξει το ρόλο του «ειρηνοποιού», χωρίς να είναι , διότι και αυτός έχει δώσει γην και ύδωρ στο Ισραήλ και στο Εβραϊκό IPAC. Η επίθεση είναι επικείμενη. Δεν μπορούν να αναμένουν , την λήξη των δύο πολέμων, στο Ιράκ και Αφγανιστάν. Όσο βαθύτερα στον πόλεμο τόσο το καλύτερο για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και του Ισραήλ.

Το Ιράν δεν έχει τεχνολογία πυρηνικών όπλων , αλλά αναπτύσσει πυρηνική τεχνολογία για την παραγωγή ενέργειας εν όψει της εξαντλήσεως του πετρελαίου . Αυτό όμως δεν εμποδίζει την προπαγάνδα των ΗΠΑ , του Ισραήλ και της Ευρώπης να λένε τα ίδια χονδροειδή ψέμματα που έλεγαν και στην περίπτωση του Ιράκ, δηλαδή για όπλα «μαζικής καταστροφής», ένώ δεν υπήρχε ούτε κόκκος ουρανίου.

Το γεγονός ότι το Ισραήλ δεν διαθέτει βαρέα βομβαρδιστικά και πυραύλους Κρούζ για την καταστροφή του συστήματος αεραμύνης και την παράλυση του Ιράν αυτό δεν έχει σημασία, διότι θα υποχρεώσει τις ΗΠΑ να συμμετάσχουν στον πόλεμο -όπως έκανε και με την χώρα μας - έστω κι' αν οι λαοί των χωρών αυτών είναι αντίθετοι με ένα νέο πόλεμο που μόνον καταστροφή και δεινά θα τους προσφέρει. Το Ισραήλ όμως διαθέτει 200 πυρηνικά όπλα , αδήλωτα στην Διεθνή Επιτροπή Πυρηνικής Ενέργεια και ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσει.

Ήδη ο Εχούντ Ολμέρ κατά την επίσκεψη του τον Ιούνιο στις ΗΠΑ συμφώνησε με τον πρόεδρο Μπους «για την εξάλειψη της Ιρανικής πυρηνικής απειλής» καθώς επίσης για τα μέσα, το χρονοδιάγραμμα και τις λοιπές λεπτομέρειες. Ο Μπους προτιμά να συνομιλεί με τα 'μεγάλα αφεντικά' στο Ισραήλ και στην Ουάσιγκτον, παρά με τους απαξιωμένους Γερουσιαστές του Κογκρέσου.

Τελικά, θα βρεθούν οι «πρόθυμοι» να πολεμήσουν για τα συμφέροντα του Ισραήλ. Τον πόλεμο θα ξεκινήσει το Ισραήλ και θα τον αναλάβουν να τον τελειώσουν οι δουλικοί «goim» για λογαριασμό του. Βέβαια θα υπάρξουν ορισμένες δυσχέρειες στην διέλευση των Α/Φ του Ισραήλ από τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, Συρίας και της Σαουδικής Αραβίας για να φθάσουν στη Natanz. Επιπροσθέτως το Ιράν είναι τριπλάσιο από το Ιράκ και διαθέτει επαγρύπνηση και ετοιμότητα αποκρούσεως του εισβολέα, ο οποίος μετά την αεροπορική επίθεση σχεδιάζει με Ιρανούς αντικαθεστωτικούς και Κούρδους του Ιράν, ανορθόδοξες επιχειρήσεις. Όλα αυτά στις ασκήσεις επί χάρτου είναι εύκολα, αλλά το Ιράν είναι ετοιμοπόλεμο και θα χρειασθούν πολλά φέρετρα. Παράλληλα παίζουν στις πλάτες μας ένα δεύτερο πόλεμο, αυτόν της τιμής του πετρελαίου. Με την δήλωση του αντιπροέδρου του Ισραήλ Shaul Mofaz στις 6 Ιουνίου ότι «αν το Ιράν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα εμείς θα το χτυπήσουμε » η τιμή του πετρελαίου ανέβηκε κατά 9 % . Χαράς ευαγγέλια για τον 'πετρελαιά' Μπους , τους εμίρηδες , αλλά και το Ιράν. Ως γνωστόν το πετρέλαιο έχει γίνει χρηματιστηριακό είδος και κερδοσκοπούν εις βάρος μας. Ο γνωστός αρθρογράφος PATRICK J. BUCHANAN αναρωτείται σε άρθρο του «ΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ; » και δίνει την απάντηση ότι τον σχεδιάζει το Ισραήλ και θα τον εκτελέσουν οι ΗΠΑ-και όχι μόνον- με όλες τις συνέπειες εις βάρος των συμφερόντων μας. Διότι αυτός ο πόλεμος θα εξελιχθεί σε μεγάλο πόλεμο, που οι συνέπειες του θα είναι παγκόσμιες. Σε περίπτωση επιθέσεως κατά του Ιράν , ασφαλώς θα χτυπηθεί και το Ισραήλ τόσον εκ του μακρόθεν με πυραύλους , όσο και από τα πέριξ με την δράση της Χεσμπολάχ και Χαμάς. Θα ανταπαντήσει το Ισραήλ με πυραύλους εδάφους-εδάφους και θαλάσσης- εδάφους από τα πυρηνικά υποβρύχια του στον Ινδικό . Οι Ιρανοί θα ανταπαντήσουν με το κλείσιμο των στενών του Ορμούζ , οπότε το πετρέλαιο θα εκτοξευθεί στα ύψη. Μήπως αυτό επιδιώκουν οι πολεμοκάπηλοι για να γονατίσουν ολόκληρο τον κόσμο; Και φυσικά θα ενταθεί η Τρομοκρατία εκατέρωθεν , οπότε η χώρα μας σαν εμπόλεμη θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Επομένως θα υποστεί δεινά πλήγματα από τους εν δυνάμει τρομοκράτες ισλαμιστές που ζουν στην χώρα μας, ή που θα έλθουν ως μετανάστες για να χρησιμοποιηθούν προς τον σκοπόν αυτόν . Και ενώ οι πολεμοκάπηλοι θα έχουν το κέρδος, εμείς ως εμπόλεμοι θα υποστούμε την ζημία, ενός πολέμου που μερικοί ημέτεροι ανεγκέφαλοι και τυχοδιώκτες τον απεφάσισαν ,για μας, χωρίς εμάς , και εναντίον μας. Αλλά και η ασπόνδηλη και αντιδημοκρατική Ε.Ε ενέδωσε στις Ισραηλινές εντολές και επέβαλε κυρώσεις στο Ιράν.

Τέλος, να προσθέσουμε και το εφιαλτικό σενάριο που έγινε ήδη γνωστό. Επειδή σύμφωνα με μελέτες το Ισραήλ δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμο στη γη της Παλαιστίνης, αναζητήθηκε πολλές δεκαετίες πριν, εναλλακτική χώρα υποδοχής . Σαν τέτοια έχει επιλεγεί το «Κράτος της Μακεδονίας» με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Οι σιωνιστές των ΗΠΑ έχουν αναθέσει στα Σκόπια το ρόλο του «πολιορκητικού κριού» της Μακεδονίας και την διάλυση της Ελλάδος. Προς τούτο έχουν ορίσει Γενικό Αμερικανό Πρόξενο Θεσσαλονίκης, τον κ. Hoyt Brian Yee , που έχει πείρα από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Αυτός συντονίζει την «Βαλκανοποίηση» της Ελλάδος. Παράλληλα και οι δικοί μας εξουσιαστές την διαλύουν εκ των έσω με τις γνωστές ανθελληνικές ενέργειες τους και με την συμμετοχή μας στον φοβερό πόλεμο που πρόκειται να ξεσπάσει στο τέλος του έτους. Ασφαλώς αυτός θα επιφέρει την ταχύτερη διάλυση της Ελλάδος. Όμως τα ΜΜΕ σιωπούν. Δεν βρίσκουν χρόνο από το Euro 2008 και το κουτσομπολιό της γειτονιάς.

Έλληνες αφυπνισθείτε και αντισταθείτε. Οι κατοχικοί μας εξουσιαστές εκτός από κλέφτες είναι και επικίνδυνοι τυχοδιώκτες και προδότες.