Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)
Καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας την εγκληματική επίθεση του Παρακράτους εναντίον καθηγητών και φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών στις 27/11/2008 . Ειδικότερα καταδικάζουμε τον τραυματισμό με σιδηρογροθιές της διακεκριμένης καθηγήτριας κ. Μαρίας Τζάνη , του καθηγητού κ Παπαδάτου , αλλά και των φοιτητών
Από την λήξη του Β! ΠΠ ως το 1967, στη χώρα μας έδρασε το εγκληματικό παρακράτος των Αγγλο-Αμερικανών, των Ανακτόρων, του ΙΔΕΑ και της Δεξιάς, το οποίον ήλεγχε την Ελλάδα από τα παρασκήνια. Όλα εκείνα τα χρόνια το κράτος της Δεξιάς συνεργάζετο αρμονικά με το παρακράτος και κέρδιζε τις στημένες εκλογικές αναμετρήσεις και χτυπούσε το λαϊκό κίνημα. Μετά την επικράτηση της Χούντας στην Ελλάδα το Παρακράτος εκείνο έγινε το «Κράτος της Χούντας» και έβαλε την Ελλάδα και την Δημοκρατία στο γύψο επί μια 7ετία . Μετά την πτώση της Δικτατορίας το 1974, ξεφύτρωσε δειλά- δειλά ένα νέο μεταλλαγμένο Παρακράτος με την μορφή:
α/ Της Τρομοκρατικής Οργάνωσης της 17Ν . Η πορεία της όλα εκείνα τα χρόνια ως την αυτοδιάλυση της είναι γνωστή. Η δήθεν σύλληψη των μελών της είναι μέγα ψεύδος. Η κεφαλή έμεινε ανέπαφη και στην φυλακή κλείσθηκαν ένια κατώτερα στελέχη της.
β/ Των Αναρχικών και των δήθεν Αριστερίστικων και Αριστερών οργανώσεων, που τελούν κάτω από τον υψηλό έλεγχο του ίδιου κέντρου εξουσίας.
Κατ’ ουσίαν έγινε μετάλλαξη εκείνου του Παρακράτους σε νέο όπως απαιτούσαν οι καιροί μετά την Μεταπολίτευση και την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως. Οι Αναρχικοί κάτω από διάφορες ονομασίες πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις των κοινωνικών δυνάμεων, έτσι ώστε να προκαλούν σύγχυση, χάος , φόβο , αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας , όχι σε βάρος των γνωστών-άγνωστων ταραξιών, αλλά πάντα σε βάρος των διεκδικητικών ομάδων , (όπως λ. χ των απεργών εργατών, φοιτητών , ομάδων που εξέφραζαν διαφορετικές απόψεις, φοιτητών- μαθητών , κάψιμο εκδοτικών οίκων κ.α) αλλά και βομβιστικές επιθέσεις κατά των παραγωγικών τάξεων, (όπως λ.χ τραπεζών, εταιρειών και φυσικά των οργάνων της τάξεως κ. α)
Οι εκάστοτε κυβερνήσεις ανεξαρτήτως κόμματος στην εξουσία ή στην αντιπολίτευση έδειξαν σκανδαλώδη ανοχή που έφθανε ως τα όρια της πολιτικής συνεργασίας με τους αναρχικούς , διότι εμπόδιζαν το κοινωνικό κίνημα να εκφρασθεί και φαλκίδευε την προβολή των αιτημάτων του μέσω των ΜΜΕ. Ιδιαίτερη ευθύνη έχει το ΠΑΣΟΚ στα πρώτα στάδια της δημιουργίας του, διότι διατήρησε συγγενικούς δεσμούς με τους αναρχικούς, ένεκα της κοινής δράσεως των κατά την διάρκεια της δικτατορίας. Όμως ο ΣΥΝ έγινε από την αρχή γέφυρα συνδέσεως του με τους αναρχικούς . Τους αγκάλιασε, τους στήριξε ιδεολογικά και επέτρεψε υπόγειες διαδρομές μεταξύ των αναρχικών οργανώσεων και του ΣΥΝ. Η δράση των Αναρχικών υπήρξε ολέθρια για το κοινωνικό κίνημα, την οικονομική ανάπτυξη και την Παιδεία μας. Και τούτο διότι τα ΜΜΕ πάντα αγνοούσαν την ουσία των κοινωνικών αιτημάτων και παρουσίαζαν μόνον την οχλοκρατική και τρομοκρατική δράση των αναρχικών . Ως το 2003 το Παρακράτος των Αναρχικών έδρασε παράλληλα με το Παρακράτος της Τρομοκρατίας της 17Ν και οι πληροφορίες το έφεραν ως συγκοινωνούντα δοχεία , κυρίως για την στρατολόγηση των στελεχών της 17Ν από τον χώρο των Αναρχικών . Όμως είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η συνεργασία των γενικών στόχων και επιδιώξεων τουύτων επιτυγχάνετο στο πιο υψηλό επίπεδο . Ο σκοπός και οι επιδιώξεις των Αναρχικών ήσαν:
1/ Ο έλεγχος και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης,
2/ Η παρεμπόδιση του συνδικαλιστικού κινήματος
3/ Ο έλεγχος του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος,
4/ Ο εκφοβισμός της Αστυνομίας και το ξεκουρέλιασμα νόμων και θεσμών
5/ Η διάβρωση του Εθνικού Κράτους
6/ Ο εκμαυλισμός της Νεολαίας (διάδοση ναρκωτικών , πορνείας)
7/ Η αμφισβήτηση της Εδαφικής μας Ακεραιότητος(Εθνικά θέματα-Μεταναστευτικό, Σύμβολα κ.α)
8/ Η διάβρωση των διαχρονικών Αξιών των Ελλήνων
9/ Η παρεμπόδιση της διακινήσεως των ιδεών στα ΑΕΙ, ΤΕΙ και Σχολεία και η καταστροφή της Παιδείας
10/ Τέλος, η εξασθένιση της Δημοκρατίας σε βαθμό ώστε να ζει κάτω από την σκιά του Παρακράτος.
Κοντολογίς το Παρακράτος αυτό μοιάζει με τα Ναζιστικά SS και τηρουμένων των αναλογιών συμπεριφέρεται όπως αυτά για την:
1/ Στερέωση της Σιωνιστικής Κατοχής στην Ελλάδα και
2/ Παρεμπόδιση Αναγεννήσεως της Ελλάδος και του Ελληνικού Πνεύματος.
Ως γνωστόν η χώρα μας τελεί υπό στυγνότατη Εβραίο-Μασονική Κατοχή εξ όλων των άλλων εθνών , με εξαίρεση τις ΗΠΑ . Εκεί η κατάσταση είναι δυσβάστακτη. Ο Αμερικανικός λαός είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της Κατοχής. Η Εβραϊκή και η πλουτοκρατική άρχουσα τάξη που ελέγχει τον κόσμο εχθρεύεται θανάσιμα τον Ελληνικό λαό και το Ελληνικό Πνεύμα, διότι αυτό εμπεριέχει: την Δημοκρατία, Ελευθερία, Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Συνένωση- Συνεργασία των λαών, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αξιοπρέπεια του Ατόμου , Διάλογο, Μέτρο(Μετριοπάθεια) , Γνώθι σ’ αυτόν, το Μέτρον Ανθρωπος , τον Πολιτισμό, το Ωραίο, την Αλήθεια, Επιστήμη- Τέχνη κλπ . Ακριβώς τα αντίθετα πρεσβεύει η Ιουδαιο-Μασονική και Σιωνιστική δογματική ιδεοληψία των Μυστικών Στοών (Μπίλντερμπεργκ, CFR, Τρίπλευρη Επιτροπή , των 40’ Σοφών, Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών, του Ανώτατου Ισραηλινού Συμβούλιου, του ECHELON κλπ)
Ένα πελώριο τρομοκρατικό εγκληματικό δίχτυ –δίκην σιωνιστικού Όφεως- έχει κουλουριασθεί γύρω από τον πλανήτη μας και απειλεί τη ζωή , τους λαούς και το φυσικό περιβάλλον. Οι ταγοί του είναι οι άνθρωποι της κτηνώδους βίας. Το Ελληνικό Κράτος έχει καταλυθεί . Ο Νόμος έχει περάσει στο Παρακράτος .
Συνέλληνες οργανωθείτε για να αποτινάξουμε την ξένη Κατοχή. Η Τρομοκρατία και ο Φασισμός δεν θα περάσουν.